fptorenkraanservice
 
 

FP torenkraanservice brengt torenkraan bediening naar een hoger niveau.


Van torenkraanmachinist tot de begeleiding van uw complete bouwlogistiek bent u bij FP torenkraanservice aan het goede adres.


Freddy Pierik is een ervaren torenkraanmachinist die geen uitdaging uit de weg gaat. Door zijn jarenlange ervaring gaat dit verder dan verticaal transport. Freddy denkt met u mee in uw complete bouwplaats logistiek.


Met uw complete bouwproject in het achterhoofd wordt bepaald welk soort kranen en op welke positie deze het beste kunnen worden ingezet, zodat de kranen optimaal en zo efficiënt mogelijk worden gebruikt tegen de juiste prijs.


FP torenkraanservice ontneemt uw zorgen op gebied van bouwplaats logistiek door een goede organisatie, de plaatsing en begeleiding van meerdere torenkraanmachinisten . Dit tot en met het communicatieplan op uw bouwplaats.

1 aanspreekpersoon en FP torenkraanservice zorgt voor de rest.


FP torenkraanservice heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en brengt dit over op uw bouwproject.

Wanneer uw bouwplaats meerdere torenkranen vraagt denkt FP torenkraanservice mee om een goed communicatie- en veiligheidsplan op te stellen en te bewaken (na te leven).

FP torenkraanservice werkt volgens de strengste veiligheidseisen zodat de veiligheid op uw bouwplaats op een hoger niveau komt te staan. 


FP torenkraanservice geeft vertrouwen en ontlast u op een belangrijk aspect van uw bouwproject.

WELKOM
TORENKRAAN